Римма Сокол - засновник

Римма Сокол - засновник

Понад 25 років роботи у громадському харчуванні, у тому числі як генеральний директор ресторанної мережі. «Головне у житті – баланс. Гармонійне дотримання інтересів гостей, співробітників та власника – справжня запорука успіху».

«Справжній талант власника – вміння створювати навколо себе атмосферу творчості, в якій розкриватимуться таланти інших людей. Чим більше навколо вдячних і щасливих, тим потрібніша справа, якою ти займаєшся. А ресторатор ти, фермер чи президент Google, не така вже й важлива».

«Щирість і довіра – це те, чого так часто не вистачає, і чого насправді чекають від вас люди. Діліться цим із співробітниками і не бійтеся, що програєте». Для мене це не просто слова, це принципи, за якими я живу, і живе наш ресторан.

Команда - изображение 1
Сніжанна Бєлінська - керуюча

Сніжанна Бєлінська - керуюча

Найбільш товариська людина, яку ми знаємо. Ще зі шкільних часів Сніжана любила складати та проводити заходи, їй навіть дозволялося втекти з уроків заради такої справи.

У ресторанну сферу Сніжану призвів випадок – терміново був потрібен адміністратор. Сніжана одразу відчула, що робота із людьми – це її стихія.

Сьогодні Сніжани важко уявити своє життя без гостей, спілкування та вечірок. Найбільше вона любить організовувати банкети, і що незвичайніше, то краще.

Команда - изображение 2
Олексій Градинар – шеф-кухар

Олексій Градинар – шеф-кухар

Автор меню ресторану "Сквер". Перше слово маленького Льоші – "м'яхо" – назавжди визначило його професійний вибір. Свою першу страву - яєчню з помідорами - Льоша приготував, коли йому було шість років.

Згодом Олексій отримав Червоний диплом кухаря, і з того часу вже 20 років займається улюбленою справою. На відміну від більшості кухарів, він із задоволенням готує будинки для всієї родини. І навіть за вечерею вся родина дивиться фільми та серіали на кулінарну тему.

Олексій багато подорожує, досліджує місцеву кухню, цікавиться тенденціями у гастрономії, стежить за досягненнями відомих шеф-кухарів. З собою він завжди привозить свіжі ідеї та охоче ділиться досвідом із командою. На кухні Олексій - чудовий організатор: педантичний, любить порядок та чистоту. Йому вдається створювати доброзичливу та невимушену атмосферу, зберігаючи при цьому дисципліну. Тому страви у кухарів виходять однакового вигляду та смаку, а готуються завжди з гарним настроєм та посмішкою.

Команда - изображение 3
+38 097 037 70 98 Україна, Одеса, вул. Левітана, 95 А